První díl Big Brothera je tady! Soutěžící prozradili, jaké jsou jejich pohnutky

Každého soutěžícího čeká při vstupu do vily i odchodu z ní to samé. Průchod dveřmi s kresbou velikého oka. O dva a půl milionu korun bude bojovat celkem 16 lidí. Vyhrát může ale jenom jeden.

"Mně kamarádka poslala formulář s tím, že: 'Mám pro tebe práci za dva a půl milionu korun, měla by ses přihlásit.' A já jsem to ze srandy vyplnila a teď jsem tady," svěřila se jedna ze soutěžících Karolína.

"Moje motivace je ukázat lidem, jak se to dá a jak se dá pozitivně myslet," seznámil diváky se svými pohnutkami další soutěžící David. 

[chooze:article;value:529247]

​"Myslím, že jsem docela silnej člověk, ale tahle izolace je pro mě takový novum," prozradila obyvatelka vily Petra. "Mně strašně budou chybět psi, já jsem totiž bez nich nikdy nebyla," doplnila soutěžící Kristýna. 

Big Brother se natáčí daleko za hranicemi Česka – v Bulharsku, kde se pro soutěžící bez kontaktu s venkovním světem postavilo obydlí nabízející veškerý komfort. "Je tady 58 kamer, takže soutěžící neuniknou nikde oku Big Brothera. Jediné místo, které nezabíráme, je toaleta," objasnila producentka show Eva Krutáková. 

První epizodu si diváci mohou vychutnat už v úterý večer na Nově. Na Voyo se pak můžete těšit na další díly každý den před desátou večerní. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.