První díl Survivoru je na Voyo. Sledujte souboj o nejdůležitější odměnu

Diváci se už v první epizodě mohou těšit na nejzásadnější souboj o odměnu, a to o oheň. Kmen sestavený ze známých osobností, Hrdinové, se tak poprvé setká s druhým kmenem Rebelů. Kterému z nich se podaří získat jednu z nejdůležitějších výhod na ostrově? 

Zároveň budete moci sledovat nastěhování kmene Rebelů i Hrdinů na jeden z ostrovů v Dominikánské republice. Někteří, aby se na ostrov dostali, museli skočit z vrtulníků přímo do moře.

[chooze:article;value:484918]

​"Jsem moc rád, že mohu říct, že máme za sebou velmi dobrý start, možná že vůbec nejvyrovnanější pole soutěžících. Tím pádem myslím, že se můžeme těšit na hodně favoritů, překvapení i zklamání. To se dostavilo už i na samotném začátku. Řekl bych, že je to velmi zábavná série hned od prvního dne a věřím, že to tempo udržíme," říká moderátor Ondřej Novotný.

První díl bude na Voyo už dnes. Na obrazovkách televize Nova ho diváci uvidí za týden, tedy 1. února ve 21:35, a pravidelně svou oblíbenou reality show budou moci sledovat vždy ve středu a ve čtvrtek večer. 

Show Survivor Česko & Slovensko doplní dva bonusové formáty na webu Nova.cz. Na ostro(v) s Tomášem Zástěrou bude moderovat oblíbený moderátor Evropy 2 a zároveň loňský soutěžící.

Druhý pravidelný pořad se jmenuje Highlights s Evou Hronkovou, který ukáže to nejzajímavější, nejšílenější, ale třeba i nejděsivější okamžiky, které s sebou nejdrsnější reality show světa Survivor přináší.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.