První jména Survivoru odhalena. Zúčastní se Petr Švancara i Václav Matějovský

Stejně jako minulý rok i letos se velkolepých výzev na ostrově zúčastní známé tváře českého a slovenského showbyznysu i lidé z davu. Proti sobě se postaví dva kmeny složené z těch nejodvážnějších a nejdrsnějších kandidátů. Jejich dobrodružstvím bude opět provázet zkušený moderátor Ondřej Novotný.

Každý ze soutěžících se postaví jedné z největších výzev svého života a bude čelit neúprosným podmínkám. O hladu, v izolaci a bez civilizačních výdobytků. Budou si muset poradit nejen se svými soupeři, džunglí, nedostatkem potravin a fyzicky náročnými úkoly, ale i sami se sebou. Aby přežili, budou si muset vlastnoručně postavit bezpečné přístřeší, založit a udržovat oheň a zajistit si potravu.

[chooze:article;value:462041]

Survivor Česko & Slovensko 2023 bude fyzicky i psychicky náročnější než předchozí ročníky, plný nových výzev a nečekaných zvratů. Podmínky na ostrově v Dominikánské republice budou drsnější. Soutěžící zakusí opravdový život v divočině na vlastní pěst. Přežije ale jen jeden z nich a ten si odnese 2 500 000 korun.

​Ze známých tváří budou na ostrově bojovat mimo jiné herec Václav Matějovský (26), bývalý fotbalista Petr Švancara (45), slovenský youtuber Filip Jánoš (26) nebo barmanka a influencerka Hana Gelnarová (21). 

[chooze:gallery;value:29872]

​Matějovský se před kamerou objevil už jako školák, když si zahrál Mikuláše Seidla v seriálu Ulice. Má vlastní ranní show ve Fajn rádiu. A nedávno zazářil v seriálu O mě se neboj v roli sebevědomého právníka Martina. Vašek před odletem do Dominikánské republiky prozradil, že z ničeho nemá strach: "Nechci dělat machra, že se ničeho nebojím, ale nevím, co čekat. Třeba spát venku se nebojím. Čůrat před kamerou také zvládnu."

[chooze:article;value:461750]

​Bývalý fotbalový útočník Švancara, který velkou část kariéry strávil ve Zbrojovce Brno a je často označován za ikonu brněnského fotbalu, na rozdíl od Vaška nějaké obavy přiznal. "Určitě mi nebude dobře vedle negativních lidí. A nejspíš mě bude trápit hmyz, který nemám moc rád. Pavouci, komáři, nevím, co tam na nás všechno čeká. Nejvíc mi bude chybět rodina," říká Švancara.

Na ostrov se už dopravil i slovenský youtuber Jánoš, kterého na Slovensku znají spíše pod přezdívkami FiFqo nebo Fifo. Loni zvítězil v reality show televize Markíza Farma. "Na Survivor se hodně těším, ale čím více se to blíží, tím se víc bojím. Hladu se třeba ani moc nebojím, ale zjistil jsem, že tam nebude záchod nebo si nebudu mít kde vyčistit zuby," zmínil Jánoš.

Gelnarovou sledují na sociálních sítích sta tisíce fanoušků. "Ráda se seznámím s novými lidmi a taky ráda zkusím, co všechno je mé tělo schopné vydržet. Jak dlouho zvládnu být o hladu, na slunci, při fyzické zátěži, bych si tady totiž nikdy nevyzkoušela," řekla barmanka.

Nejdrsnější česká reality show Survivor startuje na Voyo 25. ledna a 1. února na TV Nova. Sledovat ji budete moci každou středu a čtvrtek večer.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.