První slova Kate a Williama po údajné nevěře. Mluví se o nemanželském dítěti

[chooze:gallery;value:22194]

​Jsou tomu už více než dva měsíce, co se princezna Kate ukázala na veřejnosti. Od té doby se tak objevila řada teorií o tom, co se s princeznou po blíže nespecifikované operaci břicha stalo. Ke spekulacím o jejím zdravotním stavu se minulý týden přidaly i zvěsti o údajné Williamově nevěře, ze které mělo dokonce vzejít i nemanželské dítě.

Spekulace se vymkly kontrole poté, co moderátor Stephen Colbert nevěru zmínil ve svém pořadu, píše deník Newsweek. "Celé království se otřáslo zdánlivým zmizením Kate Middletonové," řekl. "Internetoví detektivové hádají, že Kateina nepřítomnost může souviset s tím, že její manžel a budoucí král Anglie William má mít poměr," dodal.

[chooze:article;value:545821]

​Blízký zdroj královskému páru nyní sdělil deníku Daily Mail, že Kate a William jsou spekulacemi o jejich krachujícím manželství "otřeseni a zničeni". Příští měsíc by údajně chtěli veřejně promluvit a celou situaci objasnit. "Budou chtít být jasní a otevření, ale udělají to, až se budou cítit připraveni," dodal zdroj.

Navíc se očekává, že by už brzy mohl pár zveřejnit další rodinné fotografie, a to proto, že nejmladší z jejich dětí princ Louis už za pár týdnů oslaví narozeniny. "Oceňují lásku a náklonnost veřejnosti ke svým dětem a vědí, že veřejnost je chce na jejich narozeniny vidět," dodal zdroj.

Není to přitom poprvé, co pár čelí podezření z nevěry. Podle magazínu Us Weekly se už v roce 2019 šířily zvěsti o tom, že měl William poměr s modelkou Sarah Rose Hanburyovou, markýzou z Cholmondeley, která je blízkou přítelkyní královského páru. Spekulace mělo rozvířit několik hádek Kate a Williama, jejichž předmětem měla být právě nevěra. Kensingtonský palác se k tomu ale nikdy nevyjádřil.

Po nemocné Kate se slehla zem. Ani nejbližší nevědí, kde princezna je:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.