První slova Krampola po kolapsu: Žádný reverz nepodepíšu, učím se chodit

[chooze:gallery;value:29881]

​Herec Jiří Krampol strávil posledních několik týdnů v nemocnici. Po zápalu plic absolvuje i řadu rehabilitací a domů ještě nějakou chvíli jít neplánuje. "V nemocnici jsem pořád. Proč bych měl podepisovat reverz? To je nesmysl. Já jsem normálně na rehabilitaci, kde mě učí znovu chodit," svěřil Krampol TN.cz.

Po kolapsu se snaží co nejvíce zotavit. "Já hlavně žádný reverz nemusím podepisovat. Já jsem tu dobrovolně, protože doma bych tu rehabilitaci nezvládl tak jako v nemocnici," upřesnil herec.

[chooze:article;value:549254]

Nechce však, aby si lidé mysleli, že zdravotní systém zneužívá. "Já jsem si do 70 let zaplatil sociální a zdravotní na 200 let dopředu, já jsem v životě k doktorům nechodil. Až po sedmdesátce, když jsem dostal arytmii, a od té doby je to blbý," vysvětlil moderátor.

Z nejhoršího se prý ale dostal. "Ale nic mi není. Jsem nemocný s průduškami, plícemi, ale to mám 20 let. Co je na tom ale divnýho, že člověk, kterému je 86 let, má nějaké choroby?" dodal Krampol.

[chooze:article;value:547788]

Bál se o něj i jeho manažer Miloš Schmiedberger, neztrácel však naději. "Já bych mu přál, aby se z toho dostal. Už se z toho dostal třikrát a pokaždé se tam během několika dnů vrátil, tak bohužel se dá těžko říct, jak tohle všechno dopadne, ale snaží se," svěřil se minulý týden manažer herce.

Promluvil také o Krampolově spolupráci s mladou zpěvačkou Natálií Grossovou. "Bude to jeho poslední největší projekt. Je to nádherné, všichni budou plakat, já jsem plakal taky," doplnil manažer. Krampol to však vidí jinak. "Proč poslední? Já nevím, proč bych neměl pracovat. Já jsem i v nemocnici měl dvě cédéčka, já pracuji tady," prozradil herec, jak to s budoucností vidí on.

Krampolův manažer popsal, jak je na tom herec po kolapsu. Podívejte se na video (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.