První slova Nesvačilové o Kolečkově zradě: Místo naší dovolené se oženil

[chooze:gallery;value:30979]

Po usilovném boji o scenáristu Petra Kolečka je vše u konce. Milostný trojúhelník má vítězku v podobě Anety Vignerové, které Kolečko v utajení navlékl snubní prsten. Celá svatba byla až takovým tajemstvím, že o ní neměla sebemenší tušení ani jeho milenka Denisa Nesvačilová. Té po obrovské zradě zbyly jen oči pro pláč.

Herečka se proto na nějakou dobu odmlčela a nepříjemnou situaci nijak nekomentovala. Nakonec prozradila, že místo svatby měl s ní být Kolečko na dovolené. Z té se ale na poslední chvíli vykroutil a odskočil si oženit se. "Asi dvanáct hodin předtím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně," svěřila se Denisa Nesvačilová magazínu Sedmička.

[chooze:article;value:499171]

"Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět, se oženil se svojí bývalou partnerkou," popsala herečka, jak jí vrazil Kolečko kudlu do zad. Podle ní by se však Vignerová z výhry neměla nijak zvlášť radovat, scenárista o modelce prý ještě pár dní před svatbou mluvil velmi ošklivě.

"Moc mě to bolí, i to, jak se v tom lidé rýpou. Místo toho, aby bulvár pronásledoval šťastné novomanžele, pronásleduje mě a pokládá mi nemístné otázky, co bych jim chtěla popřát," dodala zdrcená herečka. Talentovaná umělkyně si přitom kvůli románku se scenáristou zničila reputaci. Mnoho fanynek jí totiž nedokáže odpustit, že Kolečka odlákala od rodiny.

Herečka se proto v poslední době zavalila prací a snažila se se zradou exmilence vyrovnat. 

Scenárista Petr Kolečko má jasno. Jeho děda by mohl být lovec (4/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.