První slova po rozchodu s Hanychovou! Soukup řekl, jak se cítí

Na nedávné dovolené ve Španělsku si moderátor a miliardář Jaromír Soukup asi příliš neodpočinul. Spíše naopak. Během moderování jednoho ze svých mnoha pořadů působil vyčerpaně, což sám nakonec přiznal. "Jestli jsem vám dnes přišel, že jsem trochu ztrhanej, tak trochu jsem," prohlásil.

Co za tímto vyčerpáním stojí, asi není těžké odhadnout. Právě na Iberském poloostrově měly velkou hádkou vyvrcholit jeho spory s partnerkou Agátou Hanychovou, o čemž jsme psali také zde.

Krátce poté Hanychová oznámila, že se se Soukupem rozchází. "Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří," napsala tehdy na sociální sítě.

[chooze:article;value:520962]

Soukup ale až dosud k rozchodu mlčel. Konec vztahu s matkou jeho dcery Rozárky jej očividně opravdu silně zasáhl. Podle zdrojů z jeho okolí si prý nechtěl ztrátu Agáty nejdříve přiznat.

"Jaromír si myslel, že to s Agátou ještě vyřeší, a dávat nic ven nechtěl. Ona ale má jasno a vztah bere jako ukončený," prozradil webu Super.cz zdroj blízký páru. Miliardáři tak pravděpodobně nezbývá než se s rozpadem vztahu skutečně smířit.

Hanychová je po rozchodu na pokraji zhroucení:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.