Moderní bydlení

První slova Soukupa po Agátině přiznání o nevěře: Překročili hranici, běsní

[chooze:gallery;value:33523]

​Jaromíra Soukupa rozzuřilo nedávné přiznání Agáty Hanychové, že s Dopitou spala i v době, kdy s ním netvořila pár. "Vyjadřování odsouzeného drogového dealera Dopity a paní Dopitové je mimořádně nechutné dlouhodobě. Dnes překročili hranici představitelného," svěřil se TN.cz Soukup.

Nikdy by ho to nenapadlo. Agáta si prý kdysi na Dopitovy nevěry stěžovala. "Když se mnou paní Dopitová řešila údajné nevěry a nějaké seznamky toho drogového dealera Dopity, které údajně odhalila jeho bývalá žena, a jeho sexuální eskapády někde na Bali v srpnu 2023, nevěnoval jsem tomu pozornost a choval jsem se s nadhledem," prozradil bývalý televizní magnát.

[chooze:article;value:578827]

Zjištění, že i Hanychová mohla být nevěrná, ho šokovalo. "Dnes je vidět, že všechno bylo jinak," uzavřel Soukup. Bývalá modelka totiž ve středu rozvířila vody přiznáním, že s Dopitou údajně udržovala intimní vztah i během jejich více než desetileté pauzy.

"My jsme spolu spali celou dobu," odpověděla se smíchem Hanychová na otázku, zda pro ni bylo zvláštní vrátit se po dekádě k intimnostem s Dopitou. Naznačila tak, že své partnery, které během odloučení s otcem svého nejstaršího syna měla, podváděla. Mezi nimi by byl i Soukup.

Hanychové došla trpělivost. Na Soukupa podala žalobu (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.