Putin fušuje do soutěže krásy. Veřejně podpořil ruskou miss a vyslal ji do světa

Ruská modelka Anna Linnikovová má tu nejvyšší státní podporu, o které pravděpodobně nesnila ani ve svých nejdivočejších snech. Po výhře v soutěži krásy ji osobně podpořil ruský prezident Putin. Kráska ho ale dozajista nezaujala pouze svým vzhledem, ale i svou oddaností Ruské federaci.

Teprve 22letá modelka získala pozornost věrných Rusů fotografiemi v šatech s názvem Koruna ruského impéria, píše deník Daily Star. Díky červenému sametu, perlám a drahokamům nápadně připomínají jeden z nejvýznamnějších ruských klenotů. 

Ruská modelka navíc již za pár dní změří své síly s rivalkami z celého světa. Už 14. ledna se totiž zúčastní jedné z mála mezinárodních soutěží, na kterých je účast Ruska ještě povolena. O titul Miss Universe bude soupeřit mimo jiné i s modelkou Viktorií Apanasenkovou z Ukrajiny.

[chooze:article;value:481371]

​Ta před několika týdny označila Rusko za "zlé a kruté". Ruská modelka naopak na otázky týkající se války na Ukrajině odmítá odpovídat. Pod tlakem se ale navzdory ruské agresi na Ukrajině prý necítí. "Věřím ve svou sílu a doufám, že uspěji," řekla podle deníku Mirror médiím.

Generální ředitelka Miss Universe Amy Emmerichová k účasti ruské miss na mezinárodní soutěži krásy uvedla, že vzhledem k rozhodnutí nechat Rusko soutěžit očekává vlnu kritiky. Soutěž se podle ní snaží zůstat apolitická.

Rusko chce na frontu vyslat hudebníky. Vojáci nemají co jíst a hudba jim morálku nezvedne, říká Rožek:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.