Putin jako Santa Claus. Rusové ukázali, jak "zachránil" dětem na Západě Vánoce

Na video, které zveřejnila produkční společnost Signal, upozornil poradce ukrajinského ministerstva vnitra Anton Geraščenko. Zhruba dvě a půl minuty dlouhý klip doprovází hudba z baletu Louskáček od Petra Iljiče Čajkovského.

Na začátku diváci sledují dětský pokojíček malého chlapce vyrůstajícího v západním světě. Na poličce je například obrázek dvou mužů, kteří jsou označeni jako rodič 1 a rodič 2. Nechybí poníci, šatičky, knížky o LGBTQ+ s tituly jako "Vyrůstat jako gay". Chlapec má růžové tričko, na krku korálky a na hlavě čelenku.

https://twitter.com/Gerashchenko_en/status/1607076361482506241

Hoch píše dopis Santa Clausovi, který pak smotá do punčochy. Náhle se sfouknou svíčky, chlapec se modlí a jde spát. Do jeho pokoje pak v noci přijde Santa Claus. Za okno umístí svítícího soba, místo hořících svíček je pokoj náhle ozdoben barevnými světýlky, rozsvítí se i do té doby potemnělý vánoční stromeček. Santa vymění hračky za "správné chlapecké", místo duhového míče je pořádný fotbalový, šatičky nahradí oblečení pro hocha, na fotografii rodičů se objeví vedle jednoho muže maminka, na zdi se objeví kříž, Santa ještě dá chlapci na poličku autíčka.​

[chooze:article;value:480816]

​​Když si pak Santa pod okny domu stáhne plnovous, vidí diváci, že dárky nepřinesl nikdo jiný než ruský prezident Vladimir Putin. Ten spokojeně odchází, zatímco se za ním chlapec dívá oknem. Na obrazovce se objeví nápis "Drahý Santo, děkuji ti a šťastné Vánoce!"

Podle deníku Daily Star video plně těží z představ, které Putin šíří o tom, že se Západ snaží nahradit tradiční ruské hodnoty těmi svými.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.