Putin má trpět paranoií. Zbavil se milenky a přespává v pracovně

Gymnastka Alina Kabajevová údajně dostala od ruského prezidenta Vladimira Putina kopačky. Vývoj války na Ukrajině ho měl dostat do úzkých a kvůli paranoidnímu vidění světa se zbavuje lidí, kteří jsou pro něj slabinou.

S odvoláním na kremelské zdroje o tom informoval deník Mirror. Dokonce opustil svou honosnou rezidenci Novo-Ogarjovo za Moskvou a natrvalo se přestěhoval do Kremlu. Ze sídla se tak musela odstěhovat i Kabajevová.

[chooze:article;value:497088]

Že spojil bydlení s prací, Putin minulý týden otevřeně přiznal. "Mám tady byt, kde v poslední době trávím mnoho času. Pracuji tady a hodně nocí už jsem probděl," řekl v televizním rozhovoru.

Mají za tím být i bezpečnostní důvody. Každá cesta pro Putina představuje riziko, že na něj někdo spáchá atentát.

"Zůstává v Kremlu, když má nabitý pracovní diář. Od začátku speciální vojenské operace je to velmi často," prohlásil jeho mluvčí Dmitrij Peskov. Odmítl však, že by za tím vězela paranoia.

[chooze:article;value:496881]

Napětí mezi Ruskem a Západem v posledních dnech opět eskaluje kvůli rozmístění ruských jaderných zbraní v Bělorusku. Evropská unie se tomu snažila zabránit pohrožením dalšími sankcemi, tomu se ale Kreml vysmál.

"Záporná reakce Západu samozřejmě nemůže ovlivnit plány Ruska. Prezident Vladimir Putin vše vysvětlil ve svých prohlášeních, která učinil v sobotu. K tomu není co dodat," sdělil Peskov agentuře TASS

Čína válku na Ukrajině využije proti Západu, tvrdí experti:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.