Moderní bydlení

Putin musel do nemocnice. Tajné služby mluví o rakovině

Vladimir Putin musel podstoupit řadu vyšetření v moskevské nemocnici. Poté se podle ruské agentury TASS objevil na tiskové konferenci po boku ministra zdravotnictví Michaila Muraška, kde promluvil o svém zdravotním stavu.

Rozhodl se prý nechat naočkovat. "Lékaři z Centrální nemocnice, kam jsem musel na vyšetření, mi doporučili, abych se nechal naočkovat tuzemskými vakcínami," svěřil se podle webu Express Putin.

[chooze:article;value:578927]

Jenže Ruskem se poté rozšířily zvěsti, že prezident do nemocnice zavítal kvůli vážnějším zdravotním potížím. Panika, která se strhla, představitele Kremlu donutila jednat. "Měl na mysli rutinní lékařské prohlídky," popřel prezidentovy problémy v prohlášení mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov a zdůraznil, že Putin je zdravý.

Dlouhodobě se ovšem spekuluje, že ruský prezident bojuje s rakovinou. "Už dlouho je velmi nemocný. Jsem si jistý, že má rakovinu," tvrdil před více než rokem podle deníku New York Times velitel ukrajinské rozvědky Kyrylo Budanov.

[chooze:article;value:578464]

Během koronavirové pandemie si navíc média všimla, že Putina na jeho cestách doprovází lékař specializující se na rakovinu. Podezření vzbudily i některé symptomy, kterých si na Putinovi pozorovatelé všimli, jako byly například kašel, cukání v rukou či malátná chůze.

Putin má mít dva syny. Nejsou prý v kontaktu s vnějším světem (9/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.