Putin musí do nemocnice. Když neposlechne, zemře, tvrdí člověk z jeho okolí

Začátkem března bude muset Putin ulehnout na nemocniční lůžko. Jeho zdravotní stav se v posledních týdnech údajně zhoršuje a odráží se to i na schopnostech rozhodovat o válce na Ukrajině, informoval portál Mirror.

Odvolává se na telegramový účet Generál SVR, který má být napojený na vysoce postavené představitele Kremlu. Zveřejňovaná tvrzení však nelze nezávisle ověřit. 

"Putinova nedávná léčba nepřinesla očekávané výsledky a na základě nejnovějšího vyšetření mu lékaři nařídili další, jež začne 5. března. To může a s největší pravděpodobností ovlivní plány a rozhodnutí prezidenta v nejbližších dnech," uvedl Generál SVR. Pokud by na léčbu nenastoupil, hrozila by mu prý rychlá smrt. 

[chooze:article;value:490563]

Už koncem loňského roku šéf Kremlu kvůli zdravotním problémům zrušil nespočet veřejných vystoupení, připomněl.

Onemocnění ruského prezidenta se intenzivně skloňuje už dlouhé měsíce, spekulace se rozproudily po začátku invaze na Ukrajinu. V pátek uplyne rok od jejího vypuknutí. Putin v úterý promluví před ruským parlamentem a očekává se, že oznámí válečné plány.

Na jeho údajnou rakovinu ukazuje i zjištění opoziční televize Nastojaščeje Vremja, podle které Putina tajně navštěvuje onkolog. Sužovat by ho měla i Parkinsonova choroba, té zase nahrává častý třas v končetinách prezidenta.

Podívejte se na video, kde Putin nezvládl klidně stát a ruce se mu třásly (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.