Putin na Krymu ukázal, jak je na tom špatně. Kulhal a hlavu měl svěšenou

Putin se ukázal na veřejnosti a opět oživil spekulace o svém zdraví. Na krátkém videu je vidět, jak 70letý ruský prezident kulhá a hlavu má svěšenou, napsal web deníku Daily Mirror.

Na nelegálně anektovaném poloostrově se Putin procházel společně třeba s Michailem Razvožajevem, Moskvou dosazeným gubernátorem Sevastopolu. Sotva se u toho zvládl křečovitě usmát do kamery.

Ačkoli na začátku týdne na setkáních například v Moskvě nekulhal, nyní měl očividné problémy a chodil se svěšenou hlavou, upozornil portál deníku Daily Express. Poznat to bylo hlavně ve chvíli, když si prohlížel vystavená umělecká díla.

[chooze:article;value:495692]

Daily Express také připomněl, že se dlouhodobě diskutuje o zdraví Vladimira Putina. Zmiňuje se například Parkinsonova choroba či rakovina prostaty. Na jeho zdravotní problémy ukazuje několik videí z veřejných vystoupení ruského prezidenta. Několikrát bylo vidět, jak se klepe či se musí silně držet pultíku.

Krym navštívil Putin při devítiletém výročí nelegální anexe ukrajinského poloostrova. Podle Razvožajeva přijel do Sevastopolu autem, které dokonce sám řídil.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.