Putin už má problémy i s mluvením. Otekl a lapal po dechu

Putin v poslední době zrušil několik tradičních akcí. Čtvrteční projev naznačil, jaký pro to mohl mít důvod. Mluvení mu totiž očividně dělalo problémy. V jeho řeči chyběla energie, mluvil potichu, několikrát se zasekl a lapal po dechu.

Vidět bylo i to, že v poslední době otéká. Poznat to šlo na jeho obličeji, krku i rukou. Navíc se během projevu několikrát zakuckal. Musel si k tomu prstem utírat nos.

[chooze:article;value:479437]

O Putinově údajně nalomeném zdraví se spekuluje už několik měsíců. Například deník The Sun v souvislosti se zrušením pravidelné tiskové konference psal o tom, že ruský prezident údajně trpí rakovinou i Parkinsonovou chorobou.

Důvod problémů při čtvrtečním proslovu ale může být jednodušší. Spousta lidí v Kremlu se totiž potýká s chřipkou. Deníku Novaja Gazeta to prozradil mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

[chooze:article;value:479370]

Putin se proto podle webu Vetrska hodlal vydat do bunkru. Je ale možné, že nemoc už chytil a momentálně ho trápí. V Moskvě se navíc momentálně opět šíří i koronavirus, ze kterého měl údajně šéf Kremlu velký strach.

Během projevu Putin mluvil převážně o ekonomice. Hodlá například rozšířit přístup rodin k hypotékám. "Ruský rubl se od začátku roku stal jednou z nejsilnějších měn na světě," prohlásil navíc podle agentury TASS.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.