Putin vyhrožuje Německu. Druhá světová válka se zopakuje, tvrdí

Podle Vladimira Putina se historie opakuje. Po téměř 80 letech od konce druhé světové války na Rusko prý opět útočí německé tanky, které Západ poskytl Ukrajině. Putin proto své nepřátele varoval, že jeho země do války zapojí všechen dostupný arzenál. Mezi ten patří i jaderné zbraně.

"Přestože je to neuvěřitelné, německé tanky nás opět ohrožují. Nacistická ideologie znovu zaútočila na bezpečnost naší země v podobě Hitlerových nástupců. Neustále musíme odrážet agresi Západu," obvinil podle britského listu Daily Mail ruský prezident Německo z útoku.

[chooze:article;value:487890]

Šéf Kremlu současný konflikt přirovnal ke druhé světové válce. Podle něj Rusko Němce znovu porazí, stejně jako v krvavé bitvě u Stalingradu. "Tato bitva právem vstoupila do dějin jako obrat ve válce. Zlomili jsme tam Hitlerovu koalici. Ti, kteří opět vtáhli evropské státy do války s Ruskem, očekávají vítězství. V tom se však mýlí, tato válka bude ještě horší," reagoval podle webu AA Putin.

"I když nepošleme tanky na vaše hranice, máme prostředky, jak můžeme na agresi reagovat. Každý by si měl uvědomit, že nejde jen o použití obrněných vozidel. Moderní válka s Ruskem bude naprosto jiná než ty předešlé," varoval Vladimir Putin.

[chooze:article;value:487912]

Putin poslal jasný vzkaz i Spojeným státům americkým. Upozornil je, že v bezpečí není vůbec nikdo. "Rusko má přátele po celém světě, a to včetně amerického kontinentu," řekl šéf Kremlu.

Boris Johnson dostal od Putina zprávu. Měl mu vyhrožovat útokem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.