Putina ničí vedlejší účinky léků. Změnil se k nepoznání, uniklo z Kremlu

Spekulace o zdraví ruského prezidenta se šíří celým světem. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dokonce zpochybnil, zda je Putin stále naživu. Podle tajných informací z Kremlu je představitel Ruské federace vážně nemocný. Léčba, kterou podstupuje, si na něm navíc vyžádala velkou daň.

"Podle informací z Putinova blízkého okolí se ruský prezident stáhl v posledních dnech do sebe. Téměř vůbec nevychází, nepřijímá žádné návštěvy a působí velmi znepokojeně," zveřejnil na ruské sociální síti Telegram kanál Generál SVR.

[chooze:article;value:485427]

"Pro jeho zvláštní chování existuje několik důvodů. Léky, které užívá, mu způsobují slabost, závratě, nechutenství, což nemá dobrý vliv na prezidentův psychický stav. Obavy v něm vyvolávají i současné změny a velká rozhodnutí, kterým musí čelit," sdílel podle britského listu Daily Mail telegramový kanál a upozornil na odpor Rusů k mobilizaci.

"Začíná ho stresovat možný neúspěch na Ukrajině. Pokud Rusko ztratí kontrolu nad okupovaným územím, Putin bude čelit nepříjemným důsledkům a přijde o podporu ruské elity, což podkope současný režim v Rusku," popsal telegramový účet zprávy šířící se Kremlem.

[chooze:article;value:485170]

"Celá válka se odehrává v hlavě nemocného muže s narušenou psychikou. Ten se snaží s sebou stáhnout co nejvíc lidí. Právě proto vyhrožuje jadernými zbraněmi," vysvětlil telegramový kanál.

Kyjev odmítl navržené příměří od Putina. Myslí si, že se jedná o past (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.