Putinova noční můra. Těžce nemocný už má být i jeho hlavní dvojník

Oslavy pravoslavného Zjevení Páně se letos v Rusku obešly bez Putinova tradičního skoku do ledové vody. Jeho hlavní dvojník, který údajně podstoupil plastickou operaci obličeje, aby byl k nerozeznání, měl totiž těžce onemocnět.

A skutečný šéf Kremlu se potápět nemohl, protože má sám bojovat s rakovinou. S odvoláním na zdroje z okolí prezidenta země, která bezmála rok útočí na Ukrajinu, o tom informoval britský portál Mirror.

Dvojníka prý vyřadilo z provozu chronické onemocnění ledvin. "Putin ho zoufale potřebuje. Je to právě dvojník, který se vzhledem ke špatnému zdravotnímu stavu prezidenta účastní více než poloviny jeho osobních setkání a veřejných událostí," uvedl zdroj.

[chooze:article;value:485542]

Podle telegramového účtu Generál SVR, který má být napojený na kremelské struktury, je dvojníkova nemoc pro Moskvu velkým problémem. "V minulých letech při omývání v ledové vodě prezidenta zastupoval náhradník, jenomže lékaři mu kvůli nemocným ledvinám zakázali vystavovat se extrémní zátěži," konstatoval. 

Putinův mluvčí tak pouze vzkázal, že Putin tradici dodržel, nepodložil to však jedinou fotografií ani videem.

O nalomeném zdraví ruského prezidenta se soustavně mluví už od loňského února, kdy spustil invazi do sousedního státu. Kromě rakoviny se často skloňuje i Parkinsonova choroba, na kterou ukazuje i častý třas Putinových rukou, jenž opakovaně zaznamenaly kamery. Kreml spekulace popírá.

Zelenskyj pochybuje, že je Putin naživu. Prý nemá s kým jednat:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.