Putinovy dny jsou sečteny, tvrdí šéf špionů. Agenti měli odhalit vážnou nemoc

Posledních několik měsíců se objevují informace o špatném zdravotním stavu ruského prezidenta Vladimira Putina. Tyto spekulace potvrdil i bývalý šéf britských špionů. "Myslím si, že z lékařského hlediska není s Putinem něco v pořádku," oznámil pro britský deník The Sun bývalý šéf MI6 Richard Dearlove.

"Nejsem sice lékař, ale podle agentů, kteří Putina podrobně sledovali, je nejpravděpodobnějším vysvětlením jeho zvláštních symptomů Parkinsonova choroba," dodal Richard Dearlove. Už dříve vyšlo najevo, že Putina má neustále sledovat tým osobních doktorů.

[chooze:article;value:487497]

"Zatím v rukou nemáme žádný pevný důkaz, ale ruský prezident vykazuje mnoho příznaků odpovídajících této smrtelné nemoci. Parkinson navíc může zatemnit lidský úsudek," sdělil podle britského listu Express bývalý šéf MI6.

"Putinově stavu by mohly odpovídat dvě diagnózy. Buď ruský despota trpí Parkinsonovou chorobou, nebo leukémií. Je možné, že se léčí na obě nemoci. Rusové se však snaží zdravotní stav svého prezidenta za každou cenu ututlat. Považují ho za státní tajemství," popsal Dearlove.

[chooze:article;value:488239]

​Přestože na povrch vyplynulo již několik zvěstí, které zdravotní komplikace šéfa Kremlu potvrdily, Rusko to ale odmítá. "Myslím si, že příčetní lidé na Vladimirovi Putinovi nenajdou žádné známky nějakého onemocnění," odmítl v minulosti tyto informace ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

Putin slíbil, že Zelenského nezabije. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.