Putinův muž se utrhl ze řetězu. Popsal, jaké má Rusko plány s německými městy

Není to poprvé, co Solovjov Německu vyhrožoval. Jak uvádí portál Focus, v minulosti hovořil mimo jiné o zničení Berlína či útoku na Mnichov. Tentokrát však svůj verbální útok směřoval k celé zemi.

Portál Frankfurter Rundschau popisuje dění ve studiu ruské státní televize podrobněji. Solovjov začíná svou řeč, se záběry na město Vovčansk, které uveřejnila společnost Deutsche Welle na svém youtube. "Ukazují, jak hoří Vovčansk v Charkovské oblasti. Jedná se o severní část, která je prakticky zničená," popisuje Solovjov video. Pak za dramatické hudby dodává následující: "Uvědomujete si, že německá města budou také vypadat takto? Že s nimi budeme zacházet ještě brutálněji?"

[chooze:article;value:558053]

Následně pokračoval dál. "Prostě všechno zbouráme," uvedl. Poté vytvořil paralelu s působením sovětských vojsk na německém území za druhé světové války. "Obracím se na německý lid. Rozumíte tomu, nebo musí ruský voják nejprve znovu vkročit na německou půdu? Tentokrát ale neodejdeme. Aby Německo už nemělo možnost ohrožovat Rusko ze svého území," rozběsnil se.

Německo povolilo Ukrajině použít dodané zbraně proti vojenským cílům v Rusku. Opatření německé vlády jsou dle mluvčího Steffena Hebestreita v souladu s mezinárodním právem.

Nebezpečí z východu. Putin a Si Ťin-pching oznámili další kroky (5/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.