Putinův stav se má prudce zhoršovat. Jeho ochranka přijala zoufalé rozhodnutí

Putin už může s trochou nadsázky odpalovat rakety přímo ze své ložnice. Kvůli obavám o svůj život nařídil ochrance, aby kolem jeho rezidencí rozmístila systémy protivzdušné obrany.

Britský portál Mirror získal fotografie, které ukazují protiraketové štíty jak u moskevského sídla ruského prezidenta, tak v blízkosti venkovského ve Valdaji v Novgorodské oblasti.

[chooze:article;value:485940]

Podle ruských opozičních novinářů sužuje Putina sžíravá paranoia. "Tyto systémy mají ochránit prezidenta a jeho rodinu před potenciálním úderem z Ukrajiny," tvrdí.

Kromě psychických potíží se má ale prudce zhoršovat i jeho údajná rakovina. Podle zdrojů z Kremlu je čím dál obtížnější utajit před veřejností, že je s Putinem něco v nepořádku, píše RadarOnline

[chooze:article;value:486084]

Za zintenzivněním ochrany Putinových sídel mohou stát i obavy z masových protestů ruských občanů. "Pravděpodobně bude muset vyhlásit další mobilizaci. A takový krok rozhodně nebude mezi Rusy populární," domnívá se Richard Dearlove, někdejší šéf britské tajné služby MI6.

"Znamená to, že ruské vedení pochopilo, že útok na Moskvu je jen otázkou času, a definitivně se s tím rizikem smířilo. Je dobré začít plánovat s předstihem a nečekat na okamžik, kdy dopadnou první rakety," soudí prominentní ruský prokremelský novinář Alexandr Koc. 

Zelenskyj pochybuje, že je Putin naživu. Prý nemá s kým jednat:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.