Půvabná rosnička TV Nova je těhotná. Zjistila to minuty před vysíláním

Rosnička Simona Šimková a její přítel Jan Caha čekají rodinu. Moderátorka TN.cz prozradila, že je na začátku pátého měsíce těhotenství. "S přítelem jsme přes tři roky, tak si myslím, že to je tak akorát. Krásně jsem začala přibírat, už mám přes tři kila nahoře," pochlubila se Šimková.

S partnerem je to sice oba zaskočilo, ale miminko bylo plánované. "Nechali jsme tomu volný průběh, ale i tak to bylo překvapení. Vždycky jsem říkala, že jestli to mají být naše děti, tak budou dostatečně chytré na to, aby věděly, kdy mají přijít. Tak jsme jim dali tu možnost, ale nečekali jsme, že to přijde tak rychle," nastínila nastávající maminka s úsměvem.

To, že je v očekávání, zjistila Šimková necelou hodinu před vysíláním odpolední relace. "Šla jsem vysílat úplně vyjukaná, ale doufám, že to nikdo nepoznal. Pak jsem ještě tři hodiny čekala na večerní zprávy a snažila jsem se to zpracovat," doplnila.

[chooze:article;value:476340]

​Moderátorka vypadá skvěle a na podpatcích se pohybuje stejně ladně jako před otěhotněním. "Na podpatky jsem zvyklá, ale je pravda, že právě teď mám na sobě šaty do studia, ale na nohách mám pantofle. Podpatky nazouvám, jen když je to nutné – před vysíláním," vysvětlila Šimková.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Simona Šimková (@symasimkova)

Simona chce divákům přinášet informace o počasí co nejdéle to půjde. "Termín máme začátkem července, je to 7. 7., to je takové hezké datum, ale miminko si to stejně udělá, jak bude chtít. Chtěla bych pracovat skoro až do porodu, tak uvidíme, jak to vyjde. Maluju si to všechno růžově," naznačila rosnička.

[chooze:article;value:482752]

​Pohlaví miminka zatím s partnerem nevědí, ale podle babských rad by mělo být jasno. "Jednou z těch povídaček je, že ženám přestanou růst chloupky na nohou, když je to chlapeček. No a mně úplně přestaly růst," zmínila s tím, že nad jmény samozřejmě už přemýšlí.

"Na jména jsme se začali koukat hned první den, co jsem to oznámila příteli. Ale opravdu jména pro kluky jsou tragédie, nic nedokážu vybrat, ale co se týče holčiček, tak tam už máme jednu favoritku, ale myslím, že se to ještě 30krát změní," uzavřela Šimková.

Simona se svým partnerem už stihli nafotit i první profesionální těhotenské fotky. Podívejte se v galerii, jak to nastávajícím rodičům sluší.

[chooze:gallery;value:30192]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.