"Řachanda" Denisa Pfauserová čeká miminko. Těhotenství tajila pět měsíců

Ačkoliv je představitelka Řachandy na sociálních sítích poměrně aktivní, svůj požehnaný stav dokázala tajit pět měsíců. Doposud rostoucí těhotenské bříško na fotografiích chytře maskovala, nyní už se ale rozhodla jít s pravou ven.

"Nemůžu se dočkat, až Tě poprvé uvidím. Až Tě k sobě přivinu. Až Ti spočítám prstíčky. Až Tě uslyším se smát… Ještě Tě neznám, ale už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná," napsala Denisa Pfauserová dojemný příspěvek na instagramu. Přidala i těhotenské fotky a snímek z ultrazvuku.

"Nikdy Ti nepřestanu být vděčná, že sis nás vybrala za rodiče. Bublinko naše, vím, že Ti dám všechno, co mám, a budu se modlit, abys se svojí ztřeštěnou mámou měla svatou trpělivost. Nebude to totiž vždycky lehké a vím, že nastane milion chvil, kdy si budeš myslet, jak neskutečně trapná a mimo jsem (a já možná i doopravdy budu), ale doufám, že jednou pochopíš, že jsem všechno dělala nejlíp, jak jsem dovedla," vzkázala miminku.

[chooze:article;value:487321]

​Jestli pár čeká holčičku, nebo chlapečka, není jasné. Nastávající maminka se už ale na novou životní roli velmi těší. "Nedokážu si to všechno zatím ani naplno uvědomit a mám z toho vlastně i hrozný strach... Ale moje srdce jsi naplnilo štěstím a láskou, jakou jsem zatím nikdy nepoznala. A díky tomu vím, že ve své nejdůležitější životní roli obstojím na Oscara," uvedla.

Denisa Pfauserová tvoří pár s marketingovým specialistou Martinem. Veřejnosti svou novou lásku představila loni v květnu, a to krátce po krachu zhruba půlročního manželství. Dvojice spolu bydlí od léta, jak informuje portál Super.cz. Miminko se má narodit v polovině června.

[chooze:gallery;value:30210]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.