Radikální obrat u Štěpána Kozuba: Podle fanoušků si ničí zdraví

[chooze:gallery;value:34349]

Herec a komik Štěpán Kozub se rozhodl pro změnu účesu. "Vlasy fuč! Bo nový sestřih. Hezký den," oznámil Kozub na instagramu a sestřih šel hned o víkendu provětrat. "Šak fajně je dneska! Hezký zbytek neděle," vzkázal zpěvák fanouškům z procházky.

Podělil se s nimi i o pohodovou fotku z přírody, jenže za ni sklidil notnou dávku kritiky. Jeho příznivcům totiž vadilo, že má v puse cigaretu. "Krásně je, ale co to cígo, Štěpánku? Sotva jste se nedávno uzdravil. Nechceme vás nemocného," vzkázala mu jedna z žen a poukázala na hercovy nedávné zdravotní problémy.

[chooze:article;value:543623]

Souhlasili s ní i další sledující. "Moc hezké fotky, jen ta cigareta? Samozřejmě je to vaše rozhodnutí a respektuju ho, ale škodí to zdraví, a nevím, no. Bylo by lepší bez cigarety," reagoval další uživatel na internetu. 

Lidé měli totiž o Kozuba pořádný strach, když na začátku ledna oznámil, že ho sužují vážné problémy a neví, zda bude moct nadále vystupovat. Naštěstí se uzdravil a za pár týdnů byl zpět na pódiu. "Jsi dobrý chlap a hlavně pokračuj. Ale pamatuj na zdraví. Mám tě rád," motivoval Kozuba jeden z mužů.

Chci vyprodat Strahov, svěřil se Štěpán Kozub. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.