Radikální proměna hvězdy SuperStar. Po smrti muže se staví zpátky na nohy

[chooze:gallery;value:31249]

​Nové album se jmenuje podle písně Na to hezky vzpomínej. Pro Alžbětu Kolečkářovou má zvláštní význam. "Když už je konec, čehokoliv, tak je dobré se nelitovat a nelitovat ostatní. Prostě jen vzpomínat na to hezké a být za to rád, že to bylo. Je potřeba jít nějak tím životem dál. Ale zároveň si v té písničce kladu otázku, co se teda bude dít," řekla.

Název alba napovídá, že při skládání textů Alžběta myslela právě na svého zesnulého přítele. Rána z minulého roku je pro ni stále čerstvá, ale práce ji prý žene kupředu. "Občas to vůbec nedávám, ale myslím si, že je potřeba zahlcovat život správnými lidmi, nenechat se stahovat dolů a jít dopředu, snažit se něco dokázat a hledat si každý den něco, za co stojí žit. Takže to je můj recept. Já se rozhodně nechci litovat, ale je to někdy hodně těžké, hodně," doplnila zpěvačka.

[chooze:article;value:500047]

​​Nové album tak v posluchačích jistě probudí emoce. Na své by si měl přijít každý. "Je to pecka, je to i nálož energie a zároveň to dokáže i vyklidnit. Takže si myslím, že každý si v tom najde to svoje. Protože je to o vztazích ze všech různých úhlů pohledu," popsala.

Na křest zavítal i Alžbětin kolega ze SuperStar Michal Šeps. Šeps a Kolečkářová přitom byli v roce 2011 jedním z nejřešenějších párů. Dohromady se dali právě během soutěže, ale několik měsíců nato se rozešli. "Já jsem byl pozvaný od Alžbětky, proto jsem se stavil podívat se a podpořit její křest a muziku," řekl její ex a současný kamarád. 

[chooze:article;value:431714]

​Většina z nás si ji pamatuje jako "tu rockerku ze SuperStar". Je ale vidět, že se zaměřila na zdravý životní styl a od SuperStar prošla proměnou. Někteří dokonce říkají, že nyní vypadá mnohem mladší, než při své účasti v SuperStar, kdy jí bylo pouhých 19 let.

"Snažím se jíst zdravě, ale nejsem úplně na ideálu. Mám ráda svoje tělo, cvičím pravidelně a někdy až moc. Ale neusiluju o to být úplně hubená, protože mě baví ten zadek, baví mě takový ten africký styl," podotkla se smíchem. Kromě hudby zpěvačka maká i na osobních cílech a jinak žije normální život s dětmi. Jisté je, že je Alžběta silnou osobností, která se nenechá zastavit nástrahami osudu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.