Radost v rodině zesnulého Karla Gotta. Slavíkova dcera čeká třetí dítě

Na podzim 2021 Česko obletěla zpráva o tajné svatbě druhorozené dcery zesnulého zpěváka Karla Gotta. Lucie řekla ano svému příteli Lukášovi. Nyní se manželé těší na příchod prvního společného potomka, informoval ve čtvrtek portál Blesk.

Od novinářů Lucie přijala gratulace. Více se ale k radostné novince vyjadřovat nechtěla. Jestli Vojta a Honzík budou mít sestřičku, nebo bratříčka, tak zatím zůstává tajemstvím. "Chci to prožít v klidu se svou rodinou," sdělila nastávající maminka a požádala o pochopení.

[chooze:article;value:481123]

​Uběhly už více než tři roky od chvíle, kdy nejenom skalní fanoušky zasáhla zpráva o smrti legendárního zpěváka Karla Gotta. Zemřel v říjnu 2019 ve věku 80 let. Dcery měl celkem čtyři. Nejstarší je Dominika (47), Lucie se narodila o 12 let později. Společně s moderátorkou Ivanou Gottovou pak přivítali na svět dvě dívky Nelly Sofii a Charlotte Ellu.

Téměř všechny dcery se na veřejnosti sešly v roce 2021 na premiéře dlouho očekávaného filmu Karel o životě věčného slavíka. Právě při této příležitosti Lucie ukázala světu svého nového životního partnera.

Zvonky štěstí do nebe. Charlotte poslala tatínkovi dojemný dárek (6/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.