Radost v rodině zesnulého Karla Gotta. Slavíkova dcera přivedla na svět syna

[chooze:gallery;value:25545]

​Portál Blesk na radostnou novinku v rodině zesnulého zpěváka upozornila svědkyně. O víkendu zahlédla v areálu motolské nemocnice jak vdovu Ivanu Gottovou, tak její maminku Blanku Krejčí a dcery Charlotte Ellu a Nellu Sofii.

Čtyři návštěvnice podle ženy neskrývaly dobrou náladu, neustále se smály.

Slavíkova dcera Lucie, která přivedla na svět třetího syna, se však k porodu příliš vyjadřovat nechtěla. Gratulace novinářů přijala, jinak se ale rozhodla prožívat šťastné chvíle pouze v kruhu nejbližších. "Nejsem veřejně známá osoba," vysvětlila své rozhodnutí.

[chooze:article;value:498713]

​Blesk zjistil pouze to, že Lucii a jejímu manželovi Lukáši Valčíkovi se narodil syn. Z předchozího vztahu s vyhlášeným kuchařem Janem Kovaříkem už dva chlapce má, Vojtu a Honzíka.

Uběhly už více než tři roky od chvíle, kdy nejenom skalní fanoušky zasáhla zpráva o smrti legendárního zpěváka Karla Gotta. Zemřel v říjnu 2019 ve věku 80 let. Dcery měl celkem čtyři. Nejstarší je Dominika (47), Lucie se narodila o 12 let později. Společně s moderátorkou Ivanou Gottovou pak přivítali na svět dvě dívky Nelly Sofii a Charlotte Ellu.

Zvonky štěstí do nebe. Charlotte poslala tatínkovi dojemný dárek (6/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.