Rakovina se vrátila. Oblíbený slovenský herec musí na další operaci

[chooze:gallery;value:31954]

​Nemec doufal, že tohle už od lékařů nikdy znovu neuslyší. Před několika dny mu naneštěstí znovu museli říct, že se nevyhne dalšímu zákroku na operačním sále. Našli mu totiž nový nádor na játrech.

Těžkou zkoušku osudu ale bere s nadhledem a humorem sobě vlastním. "Kap, kap, kap... (jak směšné slovo) a šťávičky jsou tam, kde mají být, a dělají, co je potřeba, tedy léčí. Objevil se nový vetřeleček na játrech. Potvora jedna. Koncem června jdu na další operaci, tak se má na co těšit. Pěkně ho vyženeme, vetřelečka," oznámil herec na instagramu.

​"Tyto moje šťávy (jakéhokoliv druhu) se staly před víc než 500 dny součástí mého života. Ta kapka za kapkou mě učí trpělivosti, pokoře... dává mi čas pro sebe," doplnil.

[chooze:article;value:493392]

Vítězství nad rakovinou Nemec fanouškům hlásil koncem března. "Před pár dny jsem se dozvěděl zprávu svého života, kterou doteď zpracovávám! Po čtrnácti měsících léčby se síla mojí rakovinky změnila z čísla 10 na číslo 0 a moji vetřelci zmizeli! Stal se zázrak! Momentálně moje rakovinka krásně sladce spinká! Tak ji nebudu rušit. Děkuji!" napsal tehdy.

Držíme palce, aby se ji podařilo uspat i tentokrát.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marcel Nemec (@nemecmarcel)

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.