Rána pro prince Harryho. Král se od něj chce odstřihnout, tvrdí expertka

Tři kilometry od sebe, a přesto na míle vzdáleni. Král Karel III. na zahradní oslavě v Buckinghamském paláci a princ Harry na konferenci k desátému výročí charitativní vojenské sportovní akce Invictus Games. Navzdory tomu, že mluvčí prince Harryho už dopředu avizoval, že se otec se synem nesetkají, fanoušci královské rodiny neztráceli naději.

"V reakci na mnoho dotazů, zda se vévoda setká se svým otcem během pobytu ve Spojeném království, to bohužel nebude možné kvůli plnému programu Jeho Veličenstva. Vévoda samozřejmě rozumí závazkům svého otce a různým dalším prioritám a doufá, že ho brzy uvidí," informoval mluvčí.

Vzhledem k dlouhodobě napjatým vztahům prince Harryho a zbytku královské rodiny se ale spekuluje, že nabitý program panovníka nebyl tím pravým důvodem.

[chooze:article;value:554391]

"Samozřejmě se rojí spekulace, že král Karel si tím upevňuje moc a upevňuje tím svoje rozhodnutí opravdu se odstřihnout od syna, který v podstatě v Americe vysílá jakési toxické signály vůči královské rodině. Takže to dělá proto, aby ochránil ten zbytek, který pracuje," řekla expertka na královskou rodinu Barbora Koukalová.

Naposledy se princ Harry s králem, který se aktuálně léčí s rakovinou, viděl v únoru krátce po zveřejnění diagnózy. Právě nemoc krále Karla III. a princezny Kate je pro mnohé fanoušky královské rodiny dobrým důvodem, aby rodina rozbité vztahy dala znovu do pořádku. Zatím tomu ale nic nenasvědčuje.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.