Řeč těla ji prozradila. Expertka řekla, jak to vypadá s nemocí princezny Kate

[chooze:gallery;value:34408]

​Princezna Kate se po delší odmlce znovu objevila na veřejnosti. Příznivci ji mohli zahlédnout, když se ukázala cestou ze skotského hradu Balmoral do nedalekého kostela. I když šlo jen o krátké odhalení, expertka na řeč těla Judi Jamesová tvrdí, že princezna stihla prozradit, jak se cítí.

V rozhovoru pro deník Mirror řekla, že Kate působila uvolněně. "Mohli jsme vidět její zářivý úsměv," popsala Jamesová s tím, že důlek na její tváři prý naznačoval, že si cestu autem v doprovodu své rodiny doopravdy užívá.

[chooze:article;value:569169]

​"Klobouk s peřím, který oblékla, také působí vesele, díky čemuž Kate vypadala pozitivně a optimisticky," dodala. Dobře naladěn jí přišel i William. Společně s ním, princem Georgem, králem Karlem a královnou Camillou zamířila podle deníku ABC News Kate na bohoslužbu do tamního kostela. 

Od doby, co byla princezně Kate diagnostikována rakovina, se na veřejnosti objevuje jen sporadicky. Od března, kdy fanouškům prozradila, že bojuje se zákeřnou nemocí, se ukázala jen dvakrát. Poprvé v červnu na oslavách k narození krále Karla Trooping the Color a následně v červenci na finále Wimbledonu.

Rakovině navzdory rozdávala princezna Kate na Wimbledonu úsměvy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.