Recidivista se snažil schovat před policií. Ustlal si na skelné vatě

49letý muž už má pět záznamů v trestním rejstříku. I teď je na svobodě pouze na podmínku. Zákaz řízení má ještě na dva roky, přesto se v Hradci Králové v osobním autě proháněl naprosto bez zábran.

Tedy až do chvíle, než ho stavěla policejní hlídka. Recidivista sešlápl plyn, policisty objel a pokusil se zmizet. Dokonce se snažil uniknout přes pole, až nakonec zastavil u domu, který zřejmě dobře znal. Tam z auta vyběhl a pak se poněkud naivně pokusil schovat na půdě domu. Maskování zvolil netradiční. Schoval se totiž do balíků velmi štiplavé skelné vaty. Policisté ho tam bez potíží objevili.

[chooze:article;value:525285]

Recidivista si tak ještě na skelné vatě poležel a pak ho převezli do cely předběžného zadržení. A to rozhodně není žádný hotel, kde by se mohl recidivista vykoupat a skelných úlomků se tím zbavit.

To byl jeho první trest, druhý pak přišel v rámci obvinění ze strany policistů. "Za měření úředního rozhodnutí muži hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi," uvedla mluvčí královéhradeckých policistů Iva Kormošová.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.