Řecko je pořád plné překvapení. Expertka prozradila, kde je hledat

Největší řecký ostrov je Kréta. "Pokud tam pojedete na týden nebo deset dní, nebudete mít šanci ji celou prozkoumat. Oblast poblíž Heraklionu je nejvíc vyhlášená, ale pokud byste chtěli něco klidnějšího, doporučovala bych, abyste jeli do oblasti města Chania," radí Pátek.

"To je nejkrásnější část Kréty, dostanete se tam do nádherných letovisek, která jsou na severu, ale můžete prozkoumat i místa, která jsou Chanie blíže. Jedna z nich je Elafonisi, kde si připadáte jako v Karibiku, pláž je tam růžová a skládá se z malých rozemletých mušliček," popsala obchodní ředitelka.

[chooze:article;value:505190]

​Ostrov Kos je podle ní takový malý Rhodos. "Nemáte šanci se tam ztratit, ale můžete navštívit krásná místa. Hlavní město Kos má nádherný přístav, je tam spousta uliček s krásnými malými obchůdky. Já vždy navštěvuji horskou vesnici Zia, ze které lze pozorovat nádherné západy slunce přes několik ostrovů a ideální je si tam sednout na terasu jedné z taveren a vychutnat si romantickou večeři," doporučila Pátek.

Pokud chcete vyrazit někam hned, máte možnost. "Ideální počasí už panuje na Krétě, na Rhodosu i na Kosu. Tedy podle toho, jaký typ dovolené hledáte, některý z těchto ostrovů určitě doporučuji. Každý je jiný, nabízí jiný typ vyžití i přírodní scenerie. Všechny jsou ale krásné a jak já říkám: Řecko je všecko," uzavřela Pátek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.