Red Bull Káry se řítí na Prahu! Tohle jsou jejich nejšílenější momenty

Závod Red Bull Káry se každoročně jede po celém světě. První závod proběhl v roce 2000 v Belgii a od té doby se zopakoval 138 krát v 52 zemích. V Čechách se Red Bull Káry konaly, již dvakrát, v Praze a Brně a 16. září se můžeme těšit na bláznivé jízdy z pražského Strahova. Mezi země, které byly svědky šílených jízd, patří třeba Brazílie, Francie, Finsko, USA, Japonsko a další. Některé jízdy byly opravdu nezapomenutelné, pojďme si je připomenout.

São Paulo, Brazílie

Máte rádi pizzu? Tak přesně do pizzy se převtělil tým Run Pizza Run v Brazílii. A nejen, že zvládli klikatou a napínavou jízdu do cíle, ale během jízdy se zvládli také řádně posilnit.

Helsinki, Finsko

Ještě nikdy nikdo se v historii Red Bull Káry nerozhodl absolvovat celou jízdu pozpátku. Všechno je ale jednou poprvé. Prvenství čekalo na finskou skupinku, která si postavila karavan. Diváci ani porota jim nedávali moc velké šance, ale světe div se – dojeli do konce. A navíc obdivuhodnou rychlostí.

Dallas, Texas, USA

Všichni v Dallasu dodnes pamatují na růžovou partu s názvem C'Mon Barbie Let's Go Party. Tahle skupinka udělala parádní show, ale bohužel nedorazila do cíle. Před cílovou rovinkou skončila tvrdým nárazem v kupce sena. Jezdci hned v zápětí ujistili pořadatele a diváky, že jsou v pořádku a se smíchem ukončili svoji účast v soutěži.

Tokyo, Japonsko

Japonsko bylo svědkem banánové jízdy, kterou odstartovaly 4 opice. Když moderátor týmu položil otázku: Jak plánujete vyhrát? tým jen odpověděl: Banana power!

Red Bull Káry letos zavítají i do Čech, konkrétně 16. září na pražský Strahov do parku Královka. Bude to podívaná, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Informace sledujte na www.redbull.cz/kary.

[chooze:gallery;value:32923]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.