Renata z Výměny v šoku! Před dětmi zamykáme jídlo, přiznal náhradní manžel

V novém díle Výměny manželek čistotná Renata zavítala do domácnosti Katky, ve které jsou hlavní prioritou finance, a proto se šetří, kde se dá. Každý měsíc rodina sepisuje přesný jídelníček a vaří jen na kamnech, kde se i topí. Nejvíc však Renatu překvapil nepořádek, který v domě byl.

"To je bordel, já to tady budu muset všechno vydrhnout. Tohle je vyloženě svinčík. Jsem úplně hotová, když vím, jak jsem doma šůrovala, aby paní nemusela nic dělat," reagovala Renata se slzami v očích na náhradní domov. Za to Katka byla z naklizeného domova příjemně překvapená, ihned však usoudila, že má druhá manželka na úklid určitě více času. Ta přitom vstává v půl páté ráno ještě před prací.

[chooze:article;value:510244]

Už první noc v novém domě byla pro Renatu poměrně dramatická. Špinavé povlečení jí dívky sice vyměnily, ale s křikem. Bály se také, aby ho náhradní maminka neroztrhala. "Já si myslím, že kopat nohama nebudu, protože mi bude taková zima, že je budu mít raději u sebe," reagovala s ironií v hlase Renata.

Náhradní dcera Veronika se jí při přípravě jedné z večeří svěřila, že její matka doma téměř neuklízí. "Když už uklízí, tak tady musí být extrémní bordel, jako třeba plesnivé zdi, které smrdí v koupelně," prozradila na Katku dcera.

[chooze:article;value:510478]

I na stravu dětí Renata koukala s otevřenou pusou. "Tak tohle dělám maximálně našim psům, ale určitě ne lidem," svěřila se. Nejvíc ji však překvapil zámek, který našla kousek od ledničky, večer se na to zeptala Pavla. "No, to jsme zamykali před Pepou, prostě před dětma. Když se něco nakoupilo, mělo to být k něčemu, druhý den to bylo pryč. Jídlo tady ale měly, jsou prostě mlsní," reagoval Pavel.

Renatu to dohnalo k slzám. "Tak já bych to prostě šla koupit znova. Mně se z toho chce normálně brečet," řekla. Pavel však na Katky systému trval, podle něj je lepší dětem na požádání lednici otevřít. Později však výtky náhradní manželky přijal a sám zatoužil po tom, aby se jeho domácnost změnila.

Sledujte nový díl Výměny manželek už teď na Voyo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.