Režisér série Iveta Michal Samir o osudu zpěvačky: Nebylo to prostředím

Devět dílů, tři série a jeden dlouhý příběh k odvyprávění. Ten si vzal na starost režisér Michal Samir, který projektu, jak sám přiznává, neobětoval jen pracovní část svého života. "Když dělám něco důležitého, tak mám tendenci s tím žít. Poslední roky byly tak trochu i o Ivetě," řekl.

Život zpěvačky nebylo rozhodně nijak jednoduché odvyprávět. Často se natáčení podepisovalo i na štábu. "Já si pamatuji na první sérii. Všichni jsme byli mladí a nadšení a měli jsme hromadu energie," uvedl režisér.

[chooze:article;value:555765]

​"Na druhé sérii si spousta z nás prošla problémy v rodině. A na třetí sérii už jsme šli všichni s takovou lehkou pokorou, kdy už všichni sdílíme to, že jsme hrdí na to, co se stalo, a kdy už cítíme, že je čas to ukončit," pokračoval.

A co podle něj mělo na osudu Ivety největší podíl? "Já si myslím, že když se člověk dostane do stavu, kdy není dlouhodobě šťastný, tak je potřeba otočit se na sebe a podívat se a říct si, proč to tak je," popsal.

​"Není to tím, že jsem obklopený prostředím, které tohle přivolává a generuje. To je těžká disciplína a já si dovolím říct, že to byla disciplína, kterou Iveta tolik neuměla," dodal.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.