Režisér Tauš neobvykle představuje svůj nový film. Připravil živý trailer

Představení Snowflakes má podobu muzikálu, činohry či módní show. Vedle více než 30 dětí uvidí diváci na jevišti i Pavlu Beretovou, Lucii Žáčkovou, Annabelle nebo vítěze SuperStar Adama Pavlovčina.

"Já jsem si přečetla scénář a u něho jsem prožila takové emoce, že jsem do toho strašně chtěla jít," sdělila herečka Lucie Žáčková. Nápad na projekt Amerikánky se zrodil před více než 22 lety. Divadelním představením ale neskončil. Před dvěma roky se začal natáčet film, vznikla také fotografická kniha a nyní představuje Viktor Tauš i živou ukázku.

"Já jsem si během natáčení filmové Amerikánky uvědomil, že není lepší upoutávky na ten náš celovečerní film než umožnit lidem zažít s těmi dětmi nějaký společný čas," řekl Tauš.

[chooze:article;value:475236]

V rámci inscenace diváci uvidí autentickou zpověď dětí z dětských domovů spojených s dětmi z klasických rodin. S režisérem spolupracuje i nadace Veroniky Kašákové, české modelky, která si sama prošla dětským domovem.

"Viktor Tauš mě přizval k tomuhle projektu, kde můžu být součástí, teď trošku bokem, a až přijde řada, tak jsem přivolána na pomoc, abych doprovázela ty mlaďochy a byla jim nablízku ve chvíli, kdy Viktor nemůže," prozradila Kašáková.

Představení neboli živý trailer budou moci diváci vidět už od 6. září v Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Třebíči nebo Ústí nad Labem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.