Řidič ignoroval červenou na přejezdu a projel závorami. Hledá ho policie

Událost se stala 9. května před sedmou hodinou večer v Mikulově v Jiráskově ulici. "Řidič jedoucí po ulici Jiráskova ve směru od kruhového objezdu k průmyslové zóně vjel na železniční přejezd, na kterém již svítila výstražná světla červené barvy, a to v době, kdy docházelo ke sklápění závor," popsal na webu policejní mluvčí Miroslav Měchura.

Šofér nákladního vozu poškodil břevno závory a odjel z místa pryč. Situaci nijak neřešil. Po dotyčném nyní pátrají jihomoravští policisté. Ti prosí o pomoc také veřejnost.

[chooze:article;value:495356]

"Pokud jste daným místem procházeli či projížděli a můžete poskytnout informace, které nám pomohou ustanovit neznámého řidiče nákladního vozu, který způsobil nehodu, kontaktujte nás, prosím. Stejně tak se může přihlásit sám řidič. Dopravní policisté také uvítají záznamy z palubních kamer aut, které zachycují událost. Ozvat se můžeme policistům z dopravního inspektorátu na telefonním čísle 974 632 260 nebo 602 469 135, popřípadě lze využít i policejní tísňové linky 158," vyzval Měchura.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.