Řidič se zatykačem na krku ujížděl policistům pražskými tunely. Marně

Vše začalo před 21. hodinou v Modřanské ulici. Starší typ SUV od Porsche reagoval na policejní kontrolu tak, že řidič sešlápl plyn a začal ujíždět.

Pronásledování policejními hlídkami pokračovalo zhruba 12 kilometrů přes Barrandovský most, tunely Zlíchovským, Mrázovkou, Strahovským do komplexu Blanka. Na Letné auto vyjelo z podzemí a pokračovalo ulicí Milady Horákové do Holešovic.

[chooze:article;value:538521]

​U křižovatky s Kamenickou ulicí policisté ve voze s předním nárazovým rámem do ujíždějícího auta zezadu “ťukli“ a donutili ho zastavit. Šofér to vzdal a skončil v poutech, zjistila na místě TV Nova.

Ukázalo se, že je na něj vydán zatykač, neboť nenastoupil do vězení k výkonu trestu. Rovněž má zákaz řízení. Zkouška na alkohol u něj byla negativní, test na drogy však odmítl.

Honička skončila na tramvajových kolejích, kde musel být kvůli vyšetřování na necelé dvě hodiny přerušen provoz. Tramvaje jezdily odklonem a na trať se mohly vrátit ve chvíli, kdy na nedalekém stadionu Sparty končilo utkání Evropské ligy s Galatasarayem Istanbul.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.