Řidičce do auta s dětmi vletěl hmyz. Skončilo zdemolované na střeše

[chooze:gallery;value:36825]

Vážná nehoda se stala v pondělí 29. července kolem 17:30 hodin. Podle policie jela 48letá řidička vozidla značky Ford, ve kterém měla i dvě nezletilé děti, ve směru od Svatavy na Kraslice. Během jízdy ji měla bodnout vosa, která do automobilu vletěla.

"Řidička se následně snažila vosu z vozidla odehnat a během toho se přestala věnovat řízení. Vzápětí žena ztratila kontrolu nad svým vozidlem, se kterým vyjela mimo pozemní komunikaci, kde došlo k nárazu pravé boční části vozidla do dopravní značky. Poté řidička s automobilem sjela z mírného srázu, kde došlo k převrácení vozidla na střechu," popsal nehodu mluvčí policie Jan Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, která byla převezena do nemocnice k ošetření. Na preventivní vyšetření byly převezeny i obě děti.

[chooze:article;value:567081]

​"48letá řidička se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 150 tisíc korun," dodal Kopřiva.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření. Policie nicméně upozorňuje, aby se řidiči při jízdě věnovali pouze a jen řízení svého osobního vozidla. "Pokud během jízdy nastane jakýkoliv problém, který potřebujete neodkladně vyřešit, například i obtěžování bodavým hmyzem, tak zastavte na bezpečném místě a věc vyřešte," radí policie.

Hasiči letos hlásí velký nárůst obtížného hmyzu. Podívejte se, co vše způsobil (7/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.