Řidička u Prahy bourala, v autě měla malé dítě. Nadýchala přes jedno promile

Ačkoliv jde o rovný úsek silnice, konkrétně nadjezd nad dálnicí, žena v mercedesu zřejmě nezvládla řízení a havarovala. Podle informací z místa měla zrovna předjíždět jiné auto.

"Policisté vyjížděli včera krátce po 18. hodině do Čestlic, na přemostění dálnice D1, kde jednačtyřicetiletá řidička z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru a čelně se střetla s protijedoucím osobním vozidlem," řekla mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

Na vině ale zřejmě nebyla jen nepozornost. Při dechové zkoušce žena nadýchala přes jedno promile alkoholu. Spolu s ní byla ve vozidle i její nezletilá dcera, která se při nehodě zranila.

[chooze:article;value:539891]

​​"Po dopravní nehodě jsme měli v péči dvě lehce zraněné osoby, ženu a dítě. Po ošetření jsme je vezli do Thomayerovy nemocnice v Praze. Matku na chirurgickou ambulanci, dceru na oddělení dětské chirurgie," uvedla mluvčí středočeské záchranky Monika Nováková.

Ve druhém nabouraném autě cestovali tři muži. Ti vyvázli bez zranění.

"Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," dodala Schneeweissová. Za to může 41letá žena skončit i na tři roky ve vězení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.