Rihanna je podruhé těhotná. S vypouklým bříškem zářila na Super Bowlu

Rihanna se vystoupením na Super Bowlu vrátila na pódia po téměř pětileté přestávce. Fanoušci doufali, že barbadosko-americká kráska by mohla světu představit nějaké nové hity, místo toho je ale čekalo jiné překvapení. Zpěvačka v přiléhavé rudé kombinéze s vypouklým bříškem dala všem najevo, že čeká druhého potomka, upozornil portál BBC.

Rihanna v neděli večer vyplnila poločasovou přestávku finále ligy amerického fotbalu NFL mezi týmy Kansas City Chiefs a Philadelphia Eagles. Zhruba stomilionovému publiku zazpívala nejznámější hity jako Umbrella a Diamonds. Zářila na pohyblivém pódiu zavěšeném vysoko nad hřištěm a byla obklopena taneční skupinou v bílém.

[chooze:article;value:487687]

​Protože sledovanost utkání dosahuje vrcholu právě o poločasové přestávce, nemohla si zpěvačka k "oznámení" radostné zprávy vybrat vhodnější okamžik. Spekulace o možném těhotenství krátce po vystoupení potvrdil management zpěvačky. Novinku již Rihanna sdělila také magazínu People. Ovšem detaily jako pohlaví miminka si nechala pro sebe.

Zpěvačka už jedno dítě má. S rapperem, který si říká A$AP Rocky, přivítali na svět v květnu 2022 syna.

Super Bowl je velmi prestižní záležitostí. V minulosti obstaraly program popové a rockové hvězdy jako Lady Gaga, Beyoncé, Prince, Madonna nebo The Rolling Stones.

Markéta Kuča: Rihanna Super Bowl nepotřebuje. Super Bowl potřebuje Rihannu

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.