Říká si Grey podle erotického filmu. V Česku se objevila nová hvězda

Dvaadvacetiletý zpěvák Dominik Grey vtrhl do české hudební branže poměrně nedávno. Pozornost na sebe strhl nejen svým hlasem, ale také písněmi. "Grey, protože jsem milovník toho filmu Padesát odstínů šedi a tam je člověk se jménem Christian Grey. My jsme na to koukali s přítelkyní a já jsem se v něm zhlédnul, takhle to vzniklo," popsal svůj pseudonym Dominik.

I přes svůj věk toho zažil spoustu. A mnohdy šlo o pořádně bolavé zkušenosti. "Když mi bylo 13, byl to rozvod mamky a taťky, pak několik rozchodů, celkem bolestivých, kdy jednou po dvou letech jsem si tu holčinu málem vzal. A pak jsem zjistil, že mě podvedla, takže to byla velká pecka," otevřel se Dominik.

Tyto události ale dokázal otočit ve svůj prospěch a napsat hity. Tenhle kluk totiž ví, že jeho cesta teprve začíná a má velkolepé plány. Svět showbyznysu a pozlátko kolem ho láká. "Byly by to nové kontakty a spolupráce. Zbožňuju českou hudební scénu a chci se potkávat s lidmi, se kterými se normální smrtelník nepotká," zmínil s tím, že by s některými celebritami rád přátelil.

[chooze:article;value:529584]

​V rodném Uherském Hradišti platí za lehce kontroverzní osobou. Sám tvrdí, že tamní lidi rozděluje. "Jsou asi dva tábory. Někteří mě mají rádi, poslouchají a zdraví mě na ulici. Pak tu jsou lidi, kteří mě nemají rádi, vždycky mě řešili, ale chtěli by se mnou být kamarádi skrze můj status, že dělám hudbu," míní. 

Na nové desce, kterou plánuje vydat, se budou bezesporu řešit i vztahy. A to i přesto, že teď talentovaný muzikant nemá v tomto směru zrovna nejšťastnější období. "Aktuálně jsem single. A asi se to odráží i na mé náladě, byl jsem zvyklý někoho mít, ale nemůžu najít ty správné lidi, se kterými bych mohl být. Takže takové zklamání v lásce je pro mě úplná rutina," zmínil smutně.

[chooze:article;value:529498]

​Letos v létě Dominik překvapil odvážným gestem, na populárním festivalu Prague Pride podporujícím komunitu LGBT+ se rozhodl vyjít s pravdou ven a prozradit, jak je na tom se svou sexualitou. "Jsem bisexuál. Vím to asi dva roky, a to náhodou. Pro mě nebylo těžké to přiznat, protože pokud to řekne interpret v písni, už není cesty zpět. Někteří byli jako wow a druzí řekli, že mě nebudou poslouchat, protože jsem jinej," doplnil.

Dominik Grey má nicméně o svých budoucích vztazích jasno a usadil by se rád po boku něžného pohlaví. "Určitě bych chtěl do budoucna vztah se ženou a mít děti, takže vyhrávají holky, ale kdo ví," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.