Robert De Niro prohrál soud. Svou manažerku nutil škrábat ho na zádech

V přepočtu téměř třicet milionů korun vysoudila Graham Chase Robinsonová, bývalá asistentka herce Roberta De Nira. Ten ji prý nutil u sebe doma prát a vysávat, ačkoliv ji najal na pozici manažerky.

"Robert De Niro, nebo jak se ukázalo, všichni mu říkají Bob, tak Bob, ji prý i žádal, aby ho škrábala na zádech. Když to odmítla s tím, že má použít škrabadlo, tak jí prý řekl, že se mu líbí, když to dělá ona," řekl zpravodaj Larry Neumeister.

Robinsonová po svém bývalém zaměstnavateli požadovala v přepočtu 275 milionů korun. Společnost, která amerického herce zastupuje, jí nabídla polovinu. Ačkoliv soud uznal společnost vinnou z diskriminace, Robinsonové přisoudil pouhou desetinu požadovaných peněz. Přesto je s rozhodnutím spokojená.

[chooze:article;value:511809]

​"Má klientka se cítí naprosto ospravedlněná. Soud uznal nároky, které měla vůči společnosti Roberta De Nira. Je to pro ni zadostiučinění," uvedl obhájce Robinsonové David Sanford.

"V posledních čtyřech dnech bylo vzneseno mnoho nároků, ale většina byla v průběhu soudu zamítnuta. Pro Boba je to naprosté vítězství," řekl De Nirův obhájce Rich Schoenstein.

Ani Robinsonová nebyla prý ideální asistentkou. Podle De Nirovy společnosti si po odchodu z firmy přivlastnila body z věrnostních programů pro klienty leteckých společností, v pracovní době se dívala na seriály a měla vysoké pracovní náklady.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.