Rodiče kradli oblečení. Na syna (8) se vykašlali a nechali ho v obchoďáku

Matku (51) a otce (52) chytila ochranka, která okamžitě přivolala policii. Ta našla v autě dvojice občanský průkaz osmiletého chlapce. Manželé jim však tvrdili, že malý kluk je ve Vídni u své starší sestry, informovala rakouská policie v tiskové zprávě.

Dvojici, která oblečení podle policie brala z obchodu a nosila jej do auta, převezla tedy policie na výslech. Na policejní stanici strávil pár asi dvě hodiny. Poté přišel telefonát zaměstnanců obchodního centra, kteří nahlásili, že po jejich budově chodí už několik hodin osamělý osmiletý chlapec, uvedl web oe24.at.

[chooze:article;value:491824]

Manželé, kteří jsou původně ze Srbska a žijí dlouhodobě ve Vídni, se ke krádežím policii částečně přiznali, upozornil web deníku Kronen Zeitung. Jejich malého chlapce poslali do tamního dětského domova.

Celou událost nyní rakouští kriminalisté vyšetřují. Upozornili také na to, že muž byl při zadržení agresivní. "Bylo zapotřebí, aby se zapojil druhý člen ochranky, který agresivního muže zadržoval do příjezdu policie," sdělili v tiskové zprávě.

Zloděje kabelů prozradila čelovka:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.