Rodiče pojmenovali šest dětí podle filmových postav. Byl to vtip, přiznali

Mladí rodiče chtěli, aby jim jména jejich ratolestí dělala radost. Inspirovali se proto filmovými a seriálovými hrdiny, slavnými zpěváky a sportovci i postavami z animovaných pohádek. Obvykle si pro dítě nevystačili jen s jedním jménem, zkombinovali proto dvě. Navíc je různě pozměnili a pohráli si i s hláskami v jednotlivých slovech.

"Existuje tolik obyčejných jmen, tak proč trochu nevyčnívat? S partnerem jsme oba posedlí boxem, proto jsme věděli, že některé naše volby budou tímto sportem ovlivněné. Miluji jména našich dětí a je mi jedno, co si kdo myslí," uvedla Pippa Tinsleyová podle britského listu Daily Mail.

[chooze:article;value:491857]

Její nejmladší syn se jmenuje Rocky-Tyson, předlohou pro jméno byla filmová postava Rocky Balboa a boxer Tyson Fury. Šestiletý syn dostal jméno Hatton po boxerské legendě Ricku Hattonovi a nejstarší syn Joel Scofield je pojmenován po zpěvákovi Joelu Maddenovi a hlavním hrdinovi seriálu Útěk z vězení Michaelu Scofieldovi.

Sestry za bratry v originalitě jmen rozhodně nezaostávají. Podle portálu Mirror dostala nejstarší dcera Pippy jméno Autumn-Kyla, protože si ho zamilovala její chůva Sara Houghtonová. Ta značně ovlivnila i jméno dalšího děvčátka v rodině – Sary-Lileigh. Rodiče ji pojmenovali právě po zmíněné opatrovnici. Druhou část jména, která se čte stejně jako jméno "Lily", pomohla vymyslet maminka Pippy Tinsleyové. Neobvyklé hláskování se jí zdálo jedinečné.

[chooze:article;value:492505]

Mnoho lidí však překvapilo hlavně jméno nejmladší dcery. Tu pojmenovala matka po své oblíbené Disney pohádce. Její zájem však neupoutala žádná z princezen, ale roztomilý koloušek Bambi. "Věděla jsem, že jednoho dne vyberu dítěti jméno podle Disney filmu. Bambi sice patřilo k těm úsměvným a brali jsme ho jako vtip, ale nakonec dceři zůstalo," svěřila se Pippa Tinsleyová.

"Někteří lidé nechtějí věřit, že se má dcera jmenuje Bambi. Abych řekla pravdu, je dost divoká, měli jsme jí říkat Mauglí," zažertovala mladá matka.

Jak by se mohlo jmenovat miminko Pepy ze Survivoru a Angie? Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.