Rodina 8letého chlapce truchlí. Ze střevní chřipky se vyklubala rakovina

Smutnými dny si prošla rodina Jarrettových z Birminghamu. Nedávno totiž přišli o osmiletého syna Isaiaha, který zemřel na rakovinu. Prvotní signály přitom nevypadaly vůbec jako smrtelná nemoc.

Všechno začalo jako běžná střevní chřipka doprovázená zvracením. Tak ji vyhodnotili i lékaři. Když se navíc objevily bolesti hlavy, strnulost krku a krev ve zvratcích, připsali to lékaři na vrub nemoci trávení, píše portál Mirror.

[chooze:article;value:484344]

Jenže stav malého Isaiaha se ani po pěti týdnech nelepšil. Ustrašená matka proto trvala na pořádném vyšetření. Výsledky tomografie potvrdily ta nejhorší očekávání. O žádnou střevní chřipku nešlo, Osmiletý Isaiah trpěl rakovinou.

Vyšetření odhalilo zhoubný nádor o velikosti golfového míčku, který měl chlapec na mozku. Lékaři proto provedli 15hodinovou operaci, při které nádor vyňali. Nepodařilo se jim však zachránit chlapcovu schopnost řeči, píše Polsat.

Rakovina však byla silnější. Krátce po vyjmutí nádoru se vrátila a ani intenzivní radioterapie a chemoterapie nedokázala její šíření zastavit. Malý Isaiah nakonec zákeřné nemoci loni v červenci podlehl po osmiměsíčním boji, kdy prodělal celkem sedm operací.

Zemřela hvězda filmu Kdopak to mluví. Prohrála boj s rakovinou:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.