Rodina již týden pátrá po ztraceném Šimonovi (17). Hasiči prohledávají řeku

Zoufalá rodina již týden pátrá po ztraceném 17letém Šimonovi Hlaváčkovi. Žádné nové stopy se pátračům nepodařilo objevit ani během soboty a neděle, kdy se do akce zapojil pátrací tým, dobrovolníci a hasiči. Odrážet se tak i nadále mohou pouze od nalezené bundy, kterou Šimon odhodil na mostě přes Labe.

Zda mohla jeho cesta z baru v Přelouči skončit v řece, zjišťují dobrovolní hasiči. Mladík byl naposledy spatřen právě v jednom z podniků na Pardubicku. "Bohužel nemáme žádné další informace ani stopy. Je to dlouhé a vyčerpávající," uvedl na svém facebookovém profilu Šimonův bratr Lukáš Hlaváček.

[chooze:article;value:493087]

Ten právě přes svůj profil sbírá informace od dobrovolníků, kteří se do pátrání zapojili. Lidé například rodině píší, v kterých místech Šimona zatím neúspěšně hledali. Naději jim na krátkou chvíli dala informace o zmateném a promrzlém muži, který byl oblečený v černém a na nohou měl červené boty a stopoval v Čáslavi. Stejné oblečení měl na sobě totiž i ztracený chlapec. Ukázalo se ale, že se o Šimona bohužel nejednalo.

Zoufalému Lukášovi v pátrání po bratrovi pomohl v neděli i tým K9 a dobrovolníci z Českého červeného kříže. Stále věří, že se chlapce podaří najít živého. "Vážím si veškeré vaší podpory. Nevzdáváme se naděje a nehledáme jen v Labi! Věříme, že Šímu společně najdeme," pokračoval Lukáš Hlaváček.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.