Rodina v tom není. Skutečný důvod, proč se Meghan bojí vrátit do Británie, je jiný

Manželka prince Harryho naposledy navštívila Velkou Británii v září 2022, kdy se zúčastnila pohřbu královny Alžběty. Zatímco Harry se od té doby do Londýna několikrát vrátil, Meghan vždy zůstala ve Spojených státech. Nedorazila ani na loňskou korunovaci krále Karla. Podle expertky na královskou rodinu Kinsey Schofieldové se prý Meghan bojí toho, že by ji v Británii čekalo ponížení, píše Daily Express.

"Nezdá se, že by se snažila do královského světa zapadnout. Spíš se snaží zapadnout do světa Kardashianek. Značka Sussex tím ztrácí na hodnotě. Jsem zklamaná. Vím, že kdyby se Meghan v Británii ukázala, tak by ji lidé přijali s laskavostí. Nemyslím si, že lidé, kteří ji nemají rádi, by na ni bučeli," uvedla v rozhovoru pro Times Radio.

"Myslím si, že má strach z ponížení, které by souviselo s odmítnutím. Velmi dobře si uvědomují, jak moc populární jsou. Najali si dva publicisty, jednoho ve Spojených státech a jednoho ve Velké Británii. Je to krizový management. Jak tu značku změníme? Jak se zbavíme té pověsti, že je to s námi těžké a nejsme dostatečně zavázaní?" řekla.

[chooze:article;value:554726]

Princ Harry podnikl poslední návštěvu do své rodné země tento týden. Přijel ovšem pracovně. A to kvůli desátému výročí Invictus Games, které založil. S nikým z královské rodiny se ale podle deníku Mirror nesetkal. Podle oficiálního prohlášení měl král prý moc práce.

Z Londýna pak Harry v rámci Invictus Games zamířil do Nigérie, kde už se k němu připojila i Meghan. Manželé tam mají strávit celkem tři dny. Jak připomíná deník Daily Mail, Meghan dokonce před několika lety zjistila, že má ze 43 % nigerijské kořeny.

Nigerijský ministr obrany Mohammed Badaru Abubakar už dříve projevil zájem o to, aby se v budoucnu v Nigérii uspořádal některý z dalších ročníků Invictus Games. "Návštěva má upevnit pozici Nigérie na hrách a umožnit pořádání akce v následujících letech," oznámil.

Rána pro prince Harryho. Král se od něj chce odstřihnout, tvrdí expertka na královskou rodinu: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.