Moderní bydlení

Rodinný večírek skončil smrtí. Bratr mrtvého šel do nemocnice, hrozil zbraní

Vše začalo páteční večerní návštěvou 43letého muže u jeho 41leté sestry a jejího 34letého přítele v Bochově na Karlovarsku. Po popíjení alkoholu se večírek vyhrotil a mezi trojicí se rozhořel spor. "Třiačtyřicetiletý muž měl nejdříve fyzicky napadnout svou sestru a poté i jejího přítele, který se jí zastal. Po tomto útoku měl třiačtyřicetiletý muž z bytové jednotky odejít," popsal policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Ani žena, ani její přítel nešli po incidentu k lékaři. Jenže mužův stav se rychle zhoršil. Po třetí hodině odpoledne v sobotu už žena volala pro svého přítele záchranku. Sanitka jej odvezla do karlovarské nemocnice, tam ale kvůli vážným zraněním zemřel.

Bochov na mapě:

Případ si tak přebrala policie ve spolupráci s kriminálkou a začaly po 43letém muži pátrat. To se jim podařilo ještě v sobotu. "Krátce před 20. hodinou byl muž vypátrán a zadržen. Podrobil se orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,99 promile," přiblížil Kopřiva. Muž je nyní podezřelý z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti, za což mu hrozí 8 až 16 let za mřížemi.

​Velmi těžce nesl úmrtí svého bratra 36letý muž. V neděli hned po půlnoci měl oznámit, že si sežene střelnou zbraň a půjde do karlovarské nemocnice. "Do nemocnice okamžitě vyjely policejní hlídky, další policejní hlídky pátraly po šestatřicetiletém muži v Bochově, kde bydlí. Prvosledová hlídka prohledala nemocnici, 36letého muže nenašla a zároveň bylo šetřením zjištěno, že muž v nemocnici byl, ovšem bez zbraně a nikoho neohrožoval," popsal Kopřiva.

[chooze:article;value:571790]

Policisté nakonec muže zadrželi. Zbraň u sebe neměl, nikdy ani žádnou nevlastnil. Policistům řekl, že jednal v rozrušení a všeho lituje. I jeho jednáním se vyšetřovatelé nyní zabývají.

Stavebníci našli tento týden v Praze lidské kosti, které mohou patřit obětem vraždy. Podívejte se na reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.