Rok 2023 podle životního čísla. Numeroložka popsala, co vás čeká

K vašemu životnímu číslu dojdete sečtením každého jednotlivého čísla ve vašem datu narození. Například pro datum 29. 11. 1987 je potřeba sečíst 2 + 9 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 7 což je 38. Poté musíte rozložit i toto číslo a sečíst 3 + 8, což je 11, poté znovu rozložit, dokud nemáte číslo od 1 do 9. V tomto případě by bylo vaše životní neboli osudové číslo 2. Numerologický rozbor pro TN.cz připravila numeroložka Lenka Lippertová Suchardová.

Životní číslo 1

Čeká vás rok práce, avšak výsledky uvidíte později. Na duši pocítíte úlevu, protože vyřešíte spoustu problémů, které jste dlouhodobě odkládali. Možná zatoužíte po koupi nového auta, kola, lyží – něčeho, co se pohybuje.

Ve výdajích se však mírněte a raději něco ušetřete. K druhým lidem se snažte být diplomatičtí, mírněte svou impulzivnost. V citech jednejte intuitivně, ne násilně. Nezatěžujte hlavu utápěním se v emocích, raději je nahlas či písemně řekněte.

Doporučení: Jde o období komunikace, máte větší odvahu říct to, k čemu jste se odhodlávali třeba i několik let, proto si vyříkejte nedořešené či bolestné zážitky, uleví se vám. Příjemný a uklidňující vliv na vás budou mít procházky na čerstvém vzduchu, zaplavte si nebo si odpočiňte v sauně a večery prožívejte s partnerem nejen povídáním při svíčkách, ale také příjemným milováním.

Životní číslo 2

Energií neplýtvejte, vkládejte ji pouze do smysluplných činností, akcí a lidí. Je možné, že budete často unavení nebo bez nálady. Někdy se rozčílíte anebo vám bude smutno a ani nebudete vědět proč. Tento rok se nemáte honit za povýšením nebo vyděláním co nejvíce peněz.

[chooze:article;value:480433]

​Raději se věnujte regeneraci těla a svému psychickému vyladění. Najděte si ozdravné techniky vám vlastní, které vás nabijí a rozzáří. Začněte žít bohatší život, který změní váš pohled na práci, kterou se živíte, ale i na vztahy, kterými jste ovlivněni.

Doporučení: Je vhodnější klidné prostředí nebo alespoň naučit se odpočívat v přírodě. Zajděte si na masáž či ke kadeřnici, na manikúru, pedikúru a užívejte si příjemných prožitků a vzrušení.

Vyhněte se tak zbytečnému stresu. Věnujte také větší pozornost stravě, kterou jíte, a nepřetěžujte žaludek. Snažte se být s lidmi, se kterými jste rádi a nemusíte se kontrolovat nebo s nimi stále něco řešit.

Životní číslo 3

Čeká vás optimistický rok a spousta příjemných změn. Bude se vám dařit v práci či studiu, v navazování užitečných vztahů. Také finančně nebudete strádat, ba naopak. Zalíbí se vám experimentovat ve všech oblastech, včetně sexuální.

Necháte se až příliš unášet pocitem lehkosti, je však zapotřebí občas přistát nohama na zemi a prakticky myslet. Myšlenkově se budete vracet do svého mládí a zatoužíte opět prožívat nadšení, bezstarostnost a hravost.

Doporučení: Vyhněte se rutinní, všední činnosti. Obrazotvornost je tak silná, že veškeré činnosti, které děláte, musí být náročné a podnětné. Myšlenky jsou stále v pohybu a je nutné je ztišit – velmi vhodné je začít se věnovat nějakému uměleckému koníčku nebo sportu.

Udělejte si pořádek ve světě svých citů a snažte se pochopit, co potřebujete. Při nevybití této značné energie dochází k nespavosti, případně zlým snům a kritice sebe i ostatních. K lepšímu soustředění si pomůžete pitím bylinných čajů.

Životní číslo 4

Přichází rok, který vás na chvíli zastaví. Zasáhne všechny zaběhlé jistoty – práci, peníze, vztahy i zdraví. Dojde ke změnám či ztrátám, které mají svůj důvod. Sami jistě tušíte, cítíte, že je potřeba něco změnit, ale bojíte se. Je však lepší strachu se postavit, sebrat sílu a začít konat dříve než čekat na ránu zvenčí.

Nebojte se nových zkušeností. Najděte si čas na dostatečný odpočinek, energii čerpejte z čehokoli, co je vám příjemné. Vyhněte se těžké fyzické námaze, váš pohybový aparát by byl až příliš přetížený a křehký.

[chooze:article;value:480328]

Doporučení: Pokud byste neustále závodili s časem a snažili se vše stihnout a dotáhnout do dokonalosti, pak byste byli nervózní, víc a víc zapomnětliví, utahaní, nejistí, ztráceli byste na hodnotě a směřovali k onemocnění.

Proto se hlavně v tomto roce chvalte sami, nepochválí-li vás nikdo jiný, dodáváte si tak podporu a povzbuzení k dalším činům. Naučte se odpočívat, jinak zde opravdu dochází k nervovému napětí a fyzickému onemocnění. Doba vhodná k nákupu nemovitostí.

Životní číslo 5

Připravte se na startovní čáru, protože vystřelíte jako raketa. Nenecháte se nikým a ničím omezovat. Rok plný příležitostí, průbojností a odvážných plánů. Snadno se necháte zlákat k nevšedním až riskantním zážitkům a akcím.

Rádi budete investovat do všeho, co jste ještě nezažili, nevyzkoušeli a co vám přinese pocit naprosté svobody. Zaběhlé činnosti i život vás bude nudit, domov budete používat pouze na přespání, protože tam venku je to přeci zábavnější.

Doporučení: Vyjděte si do volné přírody a sněte, může k vám přijít velká inspirace, která vám dá příležitost postoupit dál. Je zde důležitá svoboda myšlení i svoboda fyzického pohybu. Energii je třeba soustředit v určitou chvíli jen na jediný problém, a ne ji rozptylovat snahou stihnout více věcí zároveň. Tento rok vás donutí k důležité změně a rozhodnutí.

Životní číslo 6

Práce a vztahy – to jsou nejdůležitější témata tohoto roku. Je potřeba být zodpovědnější za život svůj i rodiny. Díky spolupráci a různým dohodám můžete zvládnout mnoho úkolů a plánů, které doteď stály. Vnímejte, jakými lidmi jste byli dosud obklopeni a není-li zapotřebí přehodnotit jejich žebříček.

Zavzpomínejte na svá přání a sny a pokuste se je zrealizovat. Všude tam, kde trávíte čas, doma i v práci, oživte prostor – přestěhujte nábytek, vymalujte, doplňte květinami i obrázky. Prožívejte častěji romantické chvíle s partnerem, posílíte tím imunitní systém.

Doporučení: Ti, kteří mají problémy právní, materiální, často najdou během tohoto roku řešení. Rok 2023 je ve znamení dobrého porozumění a harmonie ve vztazích s minimálními ústupky. Vhodný rok k opečovávání druhých a plánování rodiny.

Objevujte vlastní smyslnost a sexualitu, radujte se, zpívejte a tančete, kupte si kytku či jiný dárek, oblékejte se do veselých barev, přestěhujte nábytek nebo si vymalujte pokoj.

Životní číslo 7

Čeká na vás mnoho cest a spousta příležitostí. Bude třeba vždy rychle a rozhodně jednat, kterou stranou se vydat. Nepomůže však jen logika, naučte se vnímat všechny okolní signály a pocity těla. Neriskujte, odolávejte i tzv. výhodným akcím nebo radám odborníků, vnitřní pocit vám dá na vše odpověď.

Ve vztazích zažijete vášnivost i dramatické výstupy. Zatoužíte se někomu svěřit a nalézt pochopení buď u konkrétní osoby, ve specializované poradně nebo ve víře. Uklidníte se i nabijete v přírodě a vším, co z ní pochází.

Doporučení: Uvědomte si svou vlastní sílu a začněte spoléhat spíše na sebe. V průběhu tohoto roku vás to nutí zabývat se duchovními otázkami. Možná budete muset někoho ošetřovat nebo projevit pochopení lidem v tíživé životní situaci. Pak nejspíše zapomenete na vlastní trápení, abyste pomohli druhému.

Povzneste se nad vlastní "já", pak zjistíte, že vaše problémy nejsou tak strašné. Nabídněte druhým podporu a své problémy řešte trpělivostí, rozhovorem a porozuměním. Velký důraz je v této vibraci kladen na zdraví, cvičení a výživu.

Životní číslo 8

Ideální rok pro vybudování si pevných a stálých materiálních i finančních jistot. Využijte všechny možnosti i kontakty k tomu, abyste si zvýšili kvalifikaci, své postavení a plat. Veškeré dohody by měly být uzavřeny písemně, abyste netratili.

Nezadaní mají skvělé šance najít dokonalého partnera, který je společensky na úrovni a existenčně zajištěn. Dbejte na dodržování pravidelného rytmu dne – aktivitu a spánek, příjem i vylučování, povinnosti a zábavu.

Doporučení: Jednejte laskavě a poctivě, komunikujte s druhými co nejvíce. V partnerství se možná objeví krize, nemáte chuť tolerovat cokoli komplikované, zastřené. Bude nutné vynaložit mnoho úsilí, abyste si uchovali vzájemné porozumění, snažte se vše si vyjasnit, zjednodušit si a zbavte se přebytečných oklik.

Uvědomte si vlastní hodnotu a sebeúctu. Pokud vám bude úzko, nelitujte se, ale kompenzujte to fyzickou prací nebo sportem. V tomto roce platí: "Co dělám druhým, to dostanu zpět!"

Životní číslo 9

Rok velké inventury. Otevírá se minulost. Nebojte se slovíčka NE, naopak ho používejte velmi často. Udělejte si pořádek ve věcech, dokumentech, povinnostech, v lidech i ve vašich zážitcích a myšlenkách. Mějte poblíž veliký kontejner a vyhazujte vše, co už je pro vás zastaralé a nepotřebné.

Poustevnický rok – buďte rádi sami se sebou, přemýšlejte nebo se poraďte se zkušenějšími či staršími. K jasnému úsudku vám pomůže posezení pod stromem, u ohně nebo vody. Navštivte místa, která vám jsou blízká anebo vás něčím tajemným a záhadným přitahují.

Doporučení: Využijte tohoto roku k vyřízení všech neuzavřených úkolů, k zakončení toho, co jste započali v průběhu tohoto devítiletého období. Zbavte se všeho, co vám škodí nebo vás skličuje, obtěžuje či unavuje, ale nezačínejte nic nového, kde hrozí neúspěch.

Je to období rozhodnutí o správnosti vztahu (sňatek, rozvod či rozchod). Cítíte potřebu mít prostor a čas být o samotě, abyste mohli vše uzavřít, a tak se připravili pro nové začátky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.